Artikelen

Tips en tutorials

Geanimeerde GIF afbeeldingen gebruiken in WordPress? Het kan!

GIF afbeeldingen helpen de aandacht van de bezoeker te trekken, lees hoe je ze gebruikt en hoe je ervoor zorgt dat de animatie blijft werken binnen WordPress.

Tips en tutorials
WP thema's

Google fonts lokaal hosten

Hoe zit het met privacy en Google Webfonts? Wat zijn de alternatieven en hoe kan ik de Google Fonts zelf hosten? Je leest het in dit artikel.

Tips en tutorials

Tip: WordPress en VScode IntelliSense

Hoe stel je VScode IntelliSense voor WordPress in zodat je automatische aanvulling (code completion), parameter informatie en code uitleg krijgt.

Security
Tips en tutorials
WP thema's

Subresource Integrity

Subresource Integrity ook wel SRI genoemd is een veiligheidsstandaard van het W3C waarmee webbrowsers kunnen controleren of de bronnen die zij ophalen niet gemanipuleerd zijn. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer…

Security
Tips en tutorials

WordPress kwetsbaarheden

WordPress is veilig maar heeft net als andere systemen ook kwetsbaarheden. In dit artikel lees je welke dit zijn en hoe je misbruik voorkomt.

Tips en tutorials

JavaScript laden in de wp-admin

Wil je JavaScript laden in de wp-admin? In dit artikel laten we zien hoe je dit voor alle en voor specifieke pagina’s in de wp-admin kunt doen.

Tips en tutorials

reCAPTCHA sleutels aanmaken voor WordPress

Spam op je WordPress website? Met reCAPTCHA kun je dit tegengaan. In dit artikel vertellen we je hoe je reCAPTCHA sleutels aanmaakt…

Tips en tutorials

Alles over WordPress revisies

Wat zijn WordPress revisies en hoe gebruik je ze? In dit artikel vertellen we je alles over WordPress revisies.

Hosting
Tips en tutorials

WordPress installeren op SiteGround

SiteGround is een populaire hostingpartij voor WordPress websites. In dit artikel lees je hoe je WordPress eenvoudig installeert op SiteGround webhosting.