Jetpack

Geplaatst op: - Laatste aanpassing:

Jetpack is een razend populaire WordPress plugin waarmee jij je website kunt voorzien van allerlei handige extra’s op het gebied van veiligheid, snelheid, marketing en design. De plugin wordt onderhouden door Automattic het bedrijf achter WordPress.com en een bedrijf van WordPress oprichter; Matt Mullenweg. Op deze pagina vertellen we je meer over Jetpack en plaatsen we kortingsacties wanneer deze bij ons bekend zijn.

Wat is Jetpack?

Je kunt Jetpack zien als een alles-in-één plugin – want eigenlijk is het een verzameling van allerlei verschillende functionaliteiten binnen één plugin. Het bevat veel gevraagde extra’s die niet standaard in WordPress zitten en een handige toevoeging zijn wanneer je je website verder wilt professionaliseren, te denken valt aan website backups, malware scans, automatisch delen van je berichten naar social media, statistieken, gerelateerde berichten, donaties enzovoorts. Het is goed mogelijk dat functionaliteiten waarvoor je normaal gesproken meerdere losse plugins zou installeren allemaal al in Jetpack zitten. Daarbij straalt de plugin vertrouwen uit doordat het onderhouden wordt door een bedrijf wat ook nauw betrokken is bij de verdere ontwikkeling van WordPress.

Gratis en premium

Jetpack zelf is gratis te gebruiken maar er zijn een aantal premium onderdelen waarvoor je dient te betalen wanneer je ze wenst te gebruiken. Je kunt hierbij kiezen om losse producten of producten in een bundel te kopen.

Op de prijzen pagina van Jetpack lees je welke producten en bundels er zijn en er is ook een handige vergelijkingspagina waar je de functionaliteiten uit iedere bundel kunt vergelijken.

Kortingsacties

Er zijn op dit moment geen kortingsacties voor Jetpack bij ons bekend.